Hjem » Babyudstyr

Spar penge på suttekæder

23 december 2011 0 kommentarer

Jeg har hidtil betragtet suttekæder som overflødigt babygear, og har, ikke mindst grundet den megen modgang disse kæder har været igennem, placeret dem nederst på listen over musthaves til min søn. Men efter at have brugt omtrent en fjerdedel af Holgers liv på enten at lede efter hans sut, eller at rengøre den når den (for gud-ved-hvilken-gang) er havnet på jorden, må jeg nu overgive mig.

Til min store glæde er de værste suttekæde-syndere fjernet fra markedet, så dermed skulle det sikkerhedsmæssige være i sin skønneste orden. På nettet findes et hav af suttekæder i alle tænkelige former og farver, men det enkle design er klart blandt mine favoritter. Tro mod bloggens koncept har jeg været på jagt efter billige suttekæder, og nedenfor finder du et lille udvalg af de suttekæder, som netop nu er på tilbud:

Hæklede suttekæder fra Sebra

De skønne hæklede suttekæder fra Sebra kan bruges til sutter med eller uden ring. Suttekæden fastgøres på din babys tøj ved hjælp af den lille træclips, og selve sutten er nem at påmontere med den lille runde plastikring. De er fremstillet i 100% bomuld, og fås i farverne koral, lilla, blå og grøn. Netop nu kan du købe dem til 60,00 kr i webshoppen pigenogprinsen.dk. Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet!

Kemifri suttekæde med prikker fra Helsebarn

Disse fine suttekæder/suttesnorer i retrostil har en nikkelfri seleclips i den ene ende, og en fastgjort silikonering i den anden. De passer til sutter med eller uden ring, findes i 3 farver, og koster 49,00 hos helsebarn.dk her

Tilbud på suttekæder fra Katvig

Katvig har fremstillet ovenstående enkle suttekæder i 100% genbrugspolyester. De kan kun bruges til sutter med ring, som let kan sættes fast ved hjælp af trykknappen. De fås i blå eller lilla til kun 40,00 kr lige her

Suttekæde med grønne æbler fra Småfolk

Umiddelbart lykkedes det mig ikke at finde tilbud på Småfolks suttekæder i danske webshops. Til gengæld fandt jeg en stor svensk netbutik, som sælger den klassiske suttekæde fra Småfolk til ca. 32 danske kroner her.

 

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone