Hjem » Babyudstyr

Spar penge på barnevogne i Sverige

10 september 2011 2 kommentarer

Selvom kursen på den svenske krone er steget betragteligt de seneste par år, kan du alligevel få børnechecken til at række længere, når du køber barnevogne og babyudstyr i Sverige. Nedenfor er samlet en liste over de mest populære webshops og fysiske butikker i Sverige, hvor du kan spare mange penge på barnevogne og andet udstyr til din baby.

TIP! Et godt værktøj til at omregne svenske kroner til danske findes her

Køb en billig barnevogn i Sverige

Swekidz.com har et godt udvalg af barnevogne til konkurrencedygtige priser, og sender også til Danmark (klik på det danske flag i højre hjørne og få mere info).

OBS! Webshoppen, jeg omtaler, er lukket, derfor er linket fjernet

Kopbarnvagn.se sælger mange forskellige modeller, heribandt de velkendte Emmaljunga og Brio barnevogne. De har ofte mange gode tilbud, hvilket annonceres på shoppens forside.

Babyproffsen.se er en kæde af fysiske butikker, hvoraf to er beliggende i Malmø (se adresserne under ‘butikker’). Babyproffsen er den svenske pendant til danske Babysam, og deres speciale er primært barnevogne, men sælger også al mulig andet babyudstyr.

Babyringen.se ligger syd for Malmø og er en kæmpe butik med gode parkeringsforhold. I butikken sælges stort set alt, hvad man kan ønske sig til sin baby, og netop nu er der rigtig mange penge at spare på udvalgte barnevogsmodeller fra 2010.

Babyland.se er ligesom Babyproffsen en kæde af butikker, hvor du kan købe alt indenfor babyudstyr. Den store butik ligger i Malmö Syd – blot 3 minutters kørsel fra Øresundsbroen.

 

2 Kommentarer »

  • Babyudstyr generelt sagde:

    Hej og tak for nogle gode links. Jeg har lige et spørgsmål; ved du om det generelt kan svare sig at købe babyudstyr i Sverige og Tyskland frem for i Danmark?

    Jeg sidder og kigger på en danske side http://www.babytorvet.dk/shop/frontpage.html og jeg synes, at priserne virker meget rimelige, så jeg tænker, hvor meget der yderligere kan være at spare?

    På forhånd tak

  • katrine sagde:

    Tak for ideen, barnevogne er også lidt dyre herhjemme, så det er da helt klart en mulighed for os førstegangs forældre

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone