Hjem » Babytøj på udsalg

Ophørsudsalg hos Spirevippen.dk

28 november 2012 0 kommentarer

I min søgen efter uldtøj til babyer så jeg lige, at webshoppen spirevippen.dk lukker, og i den anledning har butikken stribevis af supergode tilbud. Samtlige varer  i butikken – også det lækre uldtøj – er nedsat til det halve, hvilket giver dig mulighed for at spare rigtig mange penge på de bedste mærker indenfor uldtøj.

Heldragter i uld fra Disana til halv pris

Disse fine heldragter i uld fra Disana, er med tiden blevet en klassiker – og dette med god  grund. For udover at have et enkelt og pænt design, er den lavet i det bedste materiale. Til fremstilling af dragten er der brugt økologisk og åndbart filtret uld, der ikke kradser. Denne form for uld sikrer, at din baby kan holde sig varm og tør, og regulere sin temperatur i overenstemmelse med årstiden.

Hos Spirevippen.dk kan du netop nu købe heldragten fra Disana til 324,50 kr.

 

Alle links er fjernet, da webshoppen er lukket

 

Bodystockings i uld og silke

Spirevippen.dk har også rigtig mange fine bodystockings i uld fra bl.a. Engel, hvor du også sparer det halve i forhold til normalprisen. Mange af Engels produkter er fremstillet i både uld og silke, hvilket gør dem ekstra bløde og behagelige at have på. Se flere bodystocking i uld her.

Bodystocking i uld fra Engel til 99,50 kr.

 

Babysvøb i uld

Det er også Disana, som står bag dette lækre babytæppe i ubehandlet luksusuld. Det kan både bruges til barnevognen eller i bilen og findes i flere farver. Det er nedsat til kun 174,50 kr.

Udover Spirevippens lækre uldtøj, bør du tjekke det fine legetøj ud. Der er blandt andet smukt hæklet legetøj til babyer, søde uroer og kvalitetslegetøj i træ.

 

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone