Hjem » Om Babyrabat.dk

Om Babyrabat.dk

Babyrabat.dk er en blog, hvor der flere gange ugentligt skrives indlæg om de bedste tilbud, gode råd, nyttige indkøbstips samt billige ideer til dig og din baby.

Hvem skriver?

Mit navn er Helle og jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske. Inden jeg blev gravid rejste jeg,  for blandt andet Røde Kors, tit og ofte rundt i Verden til krigshærgede lande og andre steder, hvor min hjælp har været kærkommen.  I november 2010 fik jeg mit første barn – en pragtfuld lille dreng – og året efter, nærmere bestemt i december 2011, blev jeg mor til endnu et vidunderligt drengebarn. Jeg bor ved Skt. Hans Torv på Nørrebro i København sammen med min kæreste – Holger og Viggos far – der læser til Bygningsingeniør på DTU.

Bloggens opstandelse

Ideen til bloggen opstod da jeg blev gravid, og skulle erhverve mig en lang række babyudstyr. Trods en lidt stram økonomi, har mit shoppe-gen altid været intakt, så af lige dele lyst og nød surfede jeg nettet tyndt for de bedste tilbud. Jeg erfarede, at denne surfen var en ret tidskrævende hobby, men erfarede samtidig, at der virkelig er mange penge at spare, hvis man gør sit hjemmearbejde omhyggeligt. Jeg håber, at du finder mine indlæg interessante, og at de, om ikke andet, vil spare dig for en masse penge og tid.

Kommentarer til indlæggene

Du er velkommen til at lægge en kommentar under indlæggene, hvis du kan supplere med flere ideer, er uenig i det skrevne eller har andet på hjerte. På bloggen stræbes der efter at skrive om de absolut bedste tilbud og billigste ting til dig og din baby, så hvis du finder et bedre indkøbstip end de omtalte, vil jeg med glæde høre herom.

Jeg prøver i videste omfang ikke at gå på kompromis med kvaliteten af de produkter, jeg beskriver eller tester. Skulle du have dårlige erfaringer med et given produkt, vil jeg ligeledes sætte stor pris på en kommentar.