Hjem » Lidt af hvert

Lær førstehjælp til din baby

3 september 2011 0 kommentarer

På den hyggelige café Bodega i hjertet af Nørrebro i København, kan du lære førstehjælp til din baby. Café Bodega har, i skarp kontrast til navnet, intet med et værtshus at gøre, men er derimod et velbesøgt spisested, der oser af atmosfære, masser af stemning og et særdeles engageret personale. Cafeen ligger ved Assistens Kirkegård, og har både udendørs- og indendørs servering, overkommelige priser og et fortræffeligt menukort. Tillige er børn og babyer mere end velkomne, hvilket jeg ikke sjældent har benyttet mig af i min tid som barslende mor.

Med stor succes har cafeen flere gange afholdt kurser i førstehjælp til babyer, og i starten af oktober vil et nyt én-dags-kursus løbe af stablen. Kurset varer ca. 4-5 timer, og der er masser af plads og tid til både barnegråd og bleskift. Der lægges ud med servering af en overdådig brunch, ligesom der løbende under hele forløbet vil være gratis drikkevarer (kaffe, the og vand) til kursusdeltagerne.

Førstehjælpskurset bliver afholdt af en dedikeret tidligere ambulanceredder, der kommer rundt om de vigtigste aspekter i forbindelse med førstehjælp til spædbørn og babyer. Blandt andet vil du modtage undervisning i førstehjælp ved forgiftning, fald, sår, fremmedlegemer i halsen, brandulykker, frostskader, simple brud, svære brud, ætsning, hjernerystelse, og der vil også være mulighed for at afprøve hjertemassage og mund-til-næse-metoden på en dukke.

Hvis du selv har lyst til at lære den mest basale førstehjælp til baby, herunder de vigtigste grundprincipper, kan du tilmelde dig kurset i cafeens bar. Det koster 350 kr. pr. deltager og i denne pris er både mad, drikke og materiale inkluderet. Førstehjælpskurset til babyer finder sted på følgende tid og sted:

Torsdag d. 6. oktober 2011

Kl. 10-15 ca.

Adresse:

Café Bodega

Kapelvej 1

2200 København N.

Der er normalt rift om pladserne, hvorfor tilmelding er nødvendig. Du skal ikke bekymre dig om parkeringsmuligheder til barnevognen, for der laves rigelig plads til disse under markisen, som du har frit udsyn til fra cafeen.

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone