Hjem » Babytøj på udsalg

Køb flyverdragter på tilbud – allerede nu

10 august 2014 0 kommentarer

Du behøver hverken at gå på kompromis med kvalitet eller design, hvis du vil sikre dig en rigtig billig flyverdragt til vinterens komme. Selvom dén årstid – midt i en meget varm dansk sommer – synes lysår væk, er der alligevel ikke mere end tre månder til at poderne skal iklædes vintertøj. I nedenstående har jeg samlet de allerbedste tilbud på flyverdragter, og i næste indlæg vil du finde inspiration til køb af billige vinterstøvler til børn.

 

Flyverdragter fra Mini a Ture på udsalg

Mini a Ture

Mini a Tures ‘Cedrik’ flyverdragter er nærmest blevet en klassiker på lige fod med brandets ‘Vito’ anorakker. Og dette er ikke uden grund. For udover det stilrene design, er flyverdragten også udstyret med fine detaljer, så som aftagelig hætte, refleks, thermolite mellemfór, polar fleece inderfór og har ekstra forstærkning bagpå. De er netop nedsat med 40% på Miniature.dk her.

 

Tilbud på flyverdragter fra Ticket to Heaven

Flyverdragterne fra Ticket to Heaven er kendte for deres slidstærke kvalitet, og optimale komfort og bevægefrihed for barnet. De ovenstående flyverdragter med aftagelig pelskrave, findes i et væld af farver og er 100% vand- og vindtætte. De er nedsat med knap 500 kr. lige her (søg under flyverdragter, og derefter kan du finde Ticket to Heaven under ‘producent’).

OBS! Kampagnen er udløbet, og linket er fjernet

 

 

Molo flyverdragter til børn på tilbud

Molo

Det er også inde på Kidsworld.dk, at du netop nu kan spare en masse penge på flyverdragter fra Molo. Men du skal være hurtig, for der er rift om specielt Pyxis-modellen (til venstre). Modellen ved siden af hedder ‘Hebe’ og findes også i blå.

OBS! Kampagnen er udløbet, og linket er fjernet

 

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone