Hjem » Babytøj på udsalg

Januar udsalg på nettet 2013

17 januar 2013 0 kommentarer

Der er stadig gang i det store januar udsalg, og børnepengene er lige på trapperne – ikke nogen dårlig kombination! Du kan få rigtig meget for pengene, hvis du køber børnenes tøj på udsalg – og for de modige kan det anbefales at købe tøj til næste vintersæson. Nedenfor har jeg – i uprioriteret rækkefølge – listet de steder på nettet, hvor der er store besparelser at hente på baby- og børnetøj.

Milledille.dk  har besparelser op til 50% på bl.a. Krutter, Holly’s, Aya Naya, Småfolk, Danefæ og mange flere. Se også det fine legetøj, som også er på tilbud.

Svanebutikken.dk sælger lækkert uldtøj og økologisk babytøj og børnetøj med op til 50% rabat.

Hollys.dk har udsalg på de fine kløver-prints. Her kan du spare 60% af normalprisen.

Noahogvictoria.dk har et bredt udvalg af gode mærker som Mini a Ture, Sofie Scnoor, Angulus, AlbaBaby m.m. Lige nu er der tilbud på op til 50% på tøj og sko.

Legehimlen.dk er en rigtig fine webshop med mange fine ting og legetøj til dine børn. Netop nu kan du opnå gode besparelser på lækkert trælegetøj, legemad, gåvogne og meget andet.

Kids-world.dk giver også rabat på op til 50% på skønt tøj fra bl.a. Molo, Danefæ, Ej Sikke Lej ogHolly’s. Udover de fine tilbud kan du altid få gode mængderabatter i webshoppen.

Funkylittlemonkey.dk har mange fine mærker – både danske og udenlandske – og giver under udsalget op til 70% i rabat.

Dreamsforkids.dk har specialiseret sig i putte tilbehør, og har mange fine ting heriblandt sengerande, sengetøj, nattøj og meget andet. Få besparelser op til 70% netop nu.

 

Bemærk venligst, at dette er et reklameindlæg. Jeg modtager kommission for det salg, som er generet via ovenstående links.

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone