Hjem » Babytøj på udsalg

Guide til netbutikker med babytøj i Sverige

11 september 2011 1 kommentar

Ligesom du kan købe billige barnevogne i Sverige, kan der også være penge at spare, når du handler babytøj i svenske netbutikker (om end kursen på den svenske krone stadig er stigende).  Nedenstående webshops leverer til Danmark, og fører de mest kendte mærker indenfor babytøj og børnetøj.

TIP! Et godt værktøj til at omregne svenske kroner til danske findes her

Billigt babytøj i Sverige

Luckylittleme.se har mange danske børnetøjsmærker i deres sortiment, blandt andet Molo, Hollys, Ida T, Katvig, Mini A Ture og Ej Sikke Lej. Netop nu har de store rabatter på eksempelvis Molo vantefleece-jakker, som kan erhverves for under 200 kr. Der er fri fragt til Danmark ved køb over 699 kr.

OBS! Webshoppen, jeg omtaler, er lukket, derfor er linket fjernet 

Ajabajakids.com sælger børne- og babytøj fra Katvig, Mini A Ture, Ticket to Heaven, Small Paul, Småfolk, Ver de Terre og mange mange andre. Deres priser ligger kun en smule under de danske, men til gengæld har de ofte nogle favorable udsalg (som på svensk hedder Rea), hvor der virkelig kan spares mange penge. De har også et bredt udvalg af sko og støvler fra blandt andet Angulus, Bisgaard og Molo. De sender gladeligt til Danmark til samme priser som i Sverige, nemlig 39 kr.

OBS! Webshoppen, jeg omtaler, er lukket, derfor er linket fjernet

Litencorrelin.se har stort set altid udsalg på kendte mærker som Phister & Philina, Hugin & Mugin, Mini A Ture, Freoli osv. Du kan på sitet finde mange udgåede modeller til 59 svenske kroner, hvilket svarer til ca. 48 danske kroner. De sender din bestilling til Danmark for 69 kr.

OBS! Webshoppen, jeg omtaler, er lukket, derfor er linket fjernet

Eleraff.se sælger babytøj fra blandt andet Mini A Ture, Aya Naya, Ej Sikke Lej, Moonkids, Hollys, Hummel, Nanoou og mange andre. Priserne er generelt lidt lavere end i Danmark, eksempelvis kan du købe denne babyanorak fra Mini A Ture til ca. 570 danske kroner, hvilket er 230 kr. mindre end hvad en tilsvarende jakke koster i en dansk webshop. Fragtpriserne til Danmark beløber sig til ca. 73 kr.

OBS! Webshoppen, jeg omtaler, er lukket, derfor er linket fjernet

Babyshop.se fører stort set alle kendte baby- og børnetøjsmærker, og der kan ofte spares rigtig mange penge på deres tidligere kollektioner (se outlet). De har et virkelig omfattende sortiment af alt ligefra flyverdragter til sko og støvler, og har eftersigende en fremragende kundeservice.

Oiidesign.se er en virkelig stor og omfattende svensk netbutik, hvor du kan finde et bredt sortiment af babytøj fra en masse kendte mærker. Butikken har altid gode tilbud – eksempelvis har de i skrivende stund intet mindre end 642 produkter til ekstra nedsatte priser.

Rackamaja.se har ophørsudsalg på hele deres sortiment af babytøj og børnetøj. Dette betyder, at det hele sælges til butikkens indkøbspriser, og der er selvsagt gode besparelser at hente. Butikken sender også udenfor Sveriges grænser, men inden du bestiller, vil de helst have, at I aftaler forsendelsesmåde osv., hvilket kan ske pr. mail (butiken@rackamaja.se).

OBS! Webshoppen, jeg omtaler, er lukket, derfor er linket fjernet

1 Kommentar »

  • Lisa Jørgensen sagde:

    Synes efterhånden ikke der er særlig meget at spare ved at købe ind i Sverige, eller andre europæiske lande for den sag skyld. Det eneste sted jeg har oplevet der var mange penge at spare, var på den anden side af atlanten, men er det besværet værd, hvis man ikke lige har planlagt en USA-ferie?

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone