Hjem » Babytøj på udsalg

Gode tilbud på fastelavnstøj og udklædningstøj

18 februar 2014 2 kommentarer

Jeg er altid for sent ude, når det drejer sig om at finde fastelavnstøj til mine sønner. Derfor ender jeg som regel i en Fætter BR-butik i sidste øjeblik, hvor udvalget og størrelserne er begrænsede. Men i år har jeg besluttet mig for at starte min søgen efter fine dragter i god tid, og faldt lige over webshoppen aura4laura.dk, som har mange fine dragter til stærkt nedsatte priser:

Hos Eurotoys.dk har de et kæmpe udvalg i fastelavnstøj, og der er både udklædningstøj til babyer og børn, og i alle prisklasser. Der, hvor jeg synes at Eurotoys.dk adskiller sig fra andre store legetøjskæder er, at man til overkommelige priser kan finde både traditionelle og ukendte kostumer, kendte som ukendte:

OBS! Dette indlæg indeholder reklame

2 Kommentarer »

 • Mortildrenge sagde:

  Jeg kan opfordre alle til at købe brugte kostumer. Det er smart fordi man ikke har brug for dem mere end den ene dag og fordi børnene hurtigt vokser ud af dem.

  Mvh. Mette

 • Babyrabat sagde:

  Hej Mette!
  Tak for din opfordring – den er hermed viderebragt til bloggens læsere.

  Gode hilsener fra
  Helle – Babyrabat

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone