Hjem » Lidt af hvert

Få gratis gaver til dig, din baby og hele din mødregruppe

20 november 2012 2 kommentarer

OBS! Kampagnen er lukket, og der kan ikke længere bestilles gratis produkter

 

Er du med i en mødregruppe?

Hvis du er med i en mødregruppe, har du mulighed for at begave dem med lækre ammeprodukter fra Lansinoh, heribandt creme og ammeindlæg. Derudover modtager du som værtinde en gratis drikkekop i et prisbelønnet italiensk design.

Hvordan foregår det?

Først skal du gå ind på facebook og finde gruppen, som hedder ‘MOmmaparty‘. Dernæst trykke du på ’synes godt om’, hvorefter du kan tilmelde dig og din mødregruppe til et mOmmaparty.

Kort om produkterne

Lansinoh cremen er med til både at forebygge og behandle ømme og revnede brytvorter ved amningen. Den udemærker sig ved at være det eneste produkt på markedet med et indhold af frit lanolin alkohol. som er på under 1,5%. For din baby betyder dette, at der ingen risiko er for at udvikle allergi. En sidegevinst ved det lave indhold af lanolin alkohol er, at det er helt lugtfrit, hvilket betyder, at din baby ikke reagerer negativt inden amningen.

Lansinoh ammeindlægene er ultatynde, åndbare og superabsoberende. De er lavet af et silkeblødt materiale, og mælken absorberes i indlæggets midterste del. De er formet efter brystets naturlige form, hvilket både gør dem diskrete, og samtidig sikrer en optimal pasform. Det bedste ved disse ammeindlæg er, synes jeg, at de pakket enkeltvis, hvilket gør dem mere hygiejniske og nemmere at tage med i tasken.

mOmma-produkterne er en hel serie af lækre og stilfulde spisetids-produkter. De er æstetisk udført i et prisbelønnet italiensk design, og man fornemmer straks, at der er taget hensyn til både babyer og forældre. I serien findes der blandt andet en tallerken, der holder maden varm under hele måltidet, bestik, som babyer nemt kan få fat i, og de såkaldte Rocking Cups, som er drikkekopper til alle udviklingsfaser. Jeg modtog sidstnævnte, dvs. en væltesikker kop med sugerør, som er beregnet til børn fra 6-9 mdr. Designmæssigt var der ikke noget at sætte en finger på, ej heller væltesikkerheden, men en kop uden håndtag og med sugerør, var ikke nem at håndtere for min søn, som dengang var 8 måneder.

2 Kommentarer »

  • Eltifat sagde:

    Hej jeg vil gerne momma-produkter gratis i en startpakke

  • Maryam sagde:

    Hej jeg vil gerne momma-produkter gratis i en startpakke

    Hvordan kan man bestille ?

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone