Hjem » Lidt af hvert

Få gratis gaver når du handler – del 3

24 maj 2011 2 kommentarer

Dette indlæg er foreløbig det sidste i trilogien “Få gratis gaver når du handler”. I de tidligere indlæg, har jeg skrevet om, hvordan du kan få gratis ting til din baby, når du  køber babytøj online eller tegner et abonnement på babybøger eller magasiner for gravide og forældre.

Denne gang, vil jeg nævne et par af de steder, som blandt andet giver dig gratis bleer og vareprøver. Du er, som altid, meget velkommen til at skrive i kommentarfeltet, hvis du kender til andre steder, der lover gratis gaver i forbindelse med køb.

Gratis bleer i KIWI Minipris

I KIWI Minipris kan du købe Libero bleer til lave priser. Tilmed kan du få et såkaldt Bummelum-kort, med hvilket du kan få hver 4. pakke bleer gratis. Du behøver ikke at købe alle bleerne på én gang, og tilbuddet er altid gældende i samtlige KIWI Minipris butikker. Se mere på KIWI Minipris’ hjemmeside.

Gratis termometer til din baby

På Med24.dk har du mulighed for at købe billige godkendte apoteksprodukter til lave priser. Der er masser af ting til gravide og babyer, heriblandt ægløsningsteste, graviditetsteste, sutter, tandbørster til babyer og meget andet. Hvis du opretter dig som medlem, og anmelder ét af deres produkter, kan du få et gratis termometer til en værdi af 129 kr. Termometeret har en bøjelig spids og kan både bruges af børn og voksne. Læs mere om termometeret og, hvordan du får det gratis på Med24.dk.

Masser af gratis vareprøver

Både i webshoppen duft-natur.dk og hos netspiren.dk, kan du købe sunde ting til dig og din baby. I butikkerne finder du et pænt udvalg af vitaminer til gravide, natursutter, økologisk babymad og meget andet. Fælles for begge sites er, at du kvit og frit kan lægge en masse vareprøver i kurven, som giver dig mulighed for at prøve diverse produkter inden du eventuelt ofrer penge på dem. Læs mere om de gratis vareprøver på netspiren.dk og duft-natur.dk.

2 Kommentarer »

 • Maria sagde:

  Ønsker baby start pakke

 • Hanin lotfi sagde:

  Hej…
  Det er Hanin lotfi ,jeg vinter ny baby i første nov og jeg håber at de kan at hjælpe mig med nogle ting for mit barn
  Med venlig hilsen
  Hanin

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone