Hjem » Lidt af hvert

Få gratis gaver når du handler – del 2

20 maj 2011 0 kommentarer

I forrige indlæg – ’få gratis gaver når du handler- del 1’ – skrev jeg om nogle af de goodies, du uden beregning kan få, når du køber babytøj på nettet. Siden har jeg kigget nærmere på flere gratis goder – denne gang går vejen forbi bogklubber samt magasiner til gravide og forældre.

Vores Børn

Vores Børn er Danmarks største magasin om børn i alderen fra 0-3 år. Bladet udgives 1 gang om måneden, og er fyldt med gode artikler om graviditet, fødsel, barnets første år, opdragelse og meget andet. Bladkiosken.dk har lige nu attraktive introduktionstilbud på magasinet, hvor du kan spare helt op til 81%. Du kan vælge mellem mange forskellige abonnementstyper, heriblandt:

3 numre af Vores Børn + et gavekort til Name It til en værdi af 200 kr for kun 99 kr. Du kan benytte dig af tilbuddet her.

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

 

3 numre af Vores Børn + valgfrit trælegetøj. Normalprisen er 328 kr, men som introtilbud, er prisen blot 180 kr. Læs mere her.

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

 

Få 3 numre af Vores Børn + en sød rangle fra Lamaze til 99 kr. Du sparer 178,35 kr. og kan bestille bladet her.

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

 

Vi Forældre

Vi Forældre er et specialmagasin, som kommer hele vejen rundt om livet med børn, men især går i dybden med barnets udvikling, psykologi osv. Magasinet tilbyder et væld af lækre gaver til nye abonnementer, som du frit kan vælge ved bestilling. På bladkiosken.dk. kan du læse mere om tilbuddet, der bl.a. omfatter følgende velkomstpakker:

4 numre af Vi Forældre samt en sød elefant på hjul fra Sebra til 238,50 kr. (normalpris 508,30 kr). Du kan tegne et abonnement og benytte dig af tilbuddet her.

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

 

Få 2 numre af Vi Forældre samt 2 lækre stofbleer fra Hollys til kun 79,45 kr. (normalpris 218,40 kr.). Se mere her.

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

 

Hvis du vælger at tegne et abonnement på 4 numre af Vi Forældre, har du mulighed for at få en gratis klapvogn fra Ønskebørn (værdi 199,95 kr.). Samlet betaler du 198,50 kr. for de 4 numre af magasinet inklusiv klapvognen. Du kan læse mere om tilbuddet her.

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

 

Gyldendals Babybogklub

Hvis du tegner et medlemskab til Gyldendals Børnebogklub for de 0-2 årlige, kan du, mod betaling af 39 kroner til porto og ekspedition, frit vælge mellem én af følgende velkomstpakker:

– Aktivitetstæppe, blød godnat-bog i stof samt hæftet Leg med din baby

– Aktivitetstæppe, Elefant-rangle fra Lamaze samt hæftet Leg med din baby

– Bogorm (kombineret bog og legetøj), spisesæt og hæftet Dit barns sproglige udvikling

NB! Velkomstpakken forudsætter, at du som medlem køber 3 bøger til medlemspris det første år

Dele af dette indlæg indeholder reklame. Jeg får provision af dét salg, som annoncerne genererer, men du kan frit vælge, om du ønsker at benytte dig af de omtalte tilbud.

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone