Hjem » Lidt af hvert

Få gratis gaver når du handler – del 1

13 maj 2011 0 kommentarer

Helt omkostningsfrit er det ikke. For de gratis gaver er betinget af køb, hvilket trods alt er værd at tage med, hvis du alligevel skal handle babytøj, bleer eller bøger. Nedenfor er listet en række steder, hvor du vil modtage gratis ting, når du handler babytøj for et bestemt beløb. Hvis du kender til andre steder, som begaver dig med gratis produkter til din baby i forbindelse med køb af babytøj, skal du være mere end velkommen til at skrive en kommentar nederst på siden.

Dette indlæg er det første i rækken af ‘få gratis gaver når du handler’, og vil blive efterfulgt af ‘gratis gaver ved tegning af medlemskab’ og ‘gratis gaver ved køb af babyudstyr’.  Du kan også læse guiden til de gratis babypakker.

Lækre og gratis goodies fra Funkylittlemonkey.dk

Katvig net med æbler, Hollys bad & shampoo, Molo taske og meget andet, kan du uden omkostninger putte i kurven, når du handler lækkert børnetøj. Klik på den enkelte vare på Funkylittlemonkey.dk for at læse mere om, hvordan du bestiller de lækre goodies, der har en værdi op til 429 kr.

 

Gratis Suki-taske fra Curiosa.dk

Køber du børnetøj for mindst 400 kr. i shoppen, får du kvit og frit en sød taske fra Suki sammen med din ordre. Du kan besøge websiden shop.curiosa.dk og læse mere om den gratis gave.

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet

 

Gratis babypakke fra Englestreger.dk

Er du er gravid efter 12. uge eller har et barn på maks. 6 måneder, er det muligt at få en gratis babypakke hos Englestreger.dk.  Du skal som minimum købe for 200 kroner, og kan kun benytte dette tilbud én gang. Pakkens indhold varierer afhængig af shoppens leverandører, men de lover, at pakkens værdi ikke er mindre end 100 kroner. Dette løfte blev overholdt, da jeg i forrige måned bestilte den gratis pakke. Jeg fik:

– Molo djævlehue

– Anatomisk sut fra AVENT

– Lille bog

– Suttepose fra Smallstuff

– 2 tuber tandpasta til børn

– Gavekort til shoppen

NB! Husk at lægge babypakken i kurven ved bestilling.

 

 

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet

 

Katvig, Kulör og Mini Nümph hos Prinsessebutikken.dk

Når du handler bestemte børnetøjsmærker i webshoppen, kan du, afhængig af mærket, vælge mellem henholdsvis gratis katvig armbånd, Katvig shoppenet, gymnastiktaske fra Kulör eller Mini Nümph. Læs mere på prinsessebutikken.dk

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet

 

 

 

Gratis skindfutter fra Tinyzone.dk

Hvis du køber børnetøj eller babyudstyr for min. 300 kr., lover shoppen, at du kan få gratis skindfutter til alle dine børn (dog max. 3 par). Du vælger selv køn og størrelse på skoene, og så udvælger Tinyzone fine futter til dit barn/dine børn – se mere her.

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet

 

 

Kom i legeland med Milledille

Nu har du mulighed for at få en gratis entrébillet (værdi 75 kr.) til legeland i Næstved, når du handler i webshoppen Milledille.dk. Bor du langt fra Næstved, kan du i stedet for vælge et net fra Danefæ eller en halskæde fra Småfolk. På Milledille.dk. kan du læse mere om de gratis gaver.

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet

 

Dele af dette indlæg indeholder reklame. Jeg får provision af dét salg, som annoncerne genererer, men du kan frit vælge, om du ønsker at benytte dig af de omtalte tilbud.
Billedekilde: Funkeylittlemonkey.dk

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone