Hjem » Børneværelse

Billigt baby sengetøj

7 maj 2011 2 kommentarer

Som al mulig andet babyudstyr, kan det nemt blive en dyr fornøjelse at erhverve sig fint sengetøj til din baby – især, hvis du gerne vil have mere end ét sæt. Men du kan sagtens spare mange penge på sødt baby sengetøj, og du behøver bestemt ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg har surfet lidt rundt på nettet efter billigt baby sengetøj, og her er nogle af mine favoritter:

Babysengesæt til kun 69 kr:

For kun 69 kr. sælges dette søde sengesæt med cirkler på forsiden og striber på bagsiden. Det er lavet i 100% bomuld og har standardmålene 70 x 100 cm. Du kan købe sengetøjet her.

OBS! Kampagnen er lukket, derfor er linket fjernet

 

Ej sikke lej babysengetøj på tilbud

Prinsessebutikken.dk har nedsat dette fine og klassiske baby sengesæt fra Ej Sikke Lej. Det kan netop nu købes for 167,40 kr. og du finder det her.

OBS! Kampagnen er lukket, derfor er linket fjernet

 

Nostalgisk og romantisk babysengetøj

Hos Millemathilde.dk kan du finde masser af fint baby sengetøj – både til piger og drenge. De har ofte lækre ting i deres Outlet, og lige nu kan du købe disse søde sengesæt for under 100 kr. pr. sæt.

OBS! Kampagnen er lukket, derfor er linket fjernet

 

 Hollys baby sengetøj på tilbud

Det skønne baby sengetøj med kløvere fra Hollys sælges hos hoppeloppe.dk for 194,35 kr. pr. sæt. Det er fremstillet i 100% bomuld og lukkes med små hvide knapper.

Dele af dette indlæg indeholder reklame. Jeg får provision af dét salg, som annoncerne genererer, men du kan frit vælge, om du ønsker at benytte dig af de omtalte tilbud.

2 Kommentarer »

  • Lækkert baby sengetøj sagde:

    Tak for en god artikel. Du har fuldstændig ret i, at der kan være penge at spare ved at købe babyudstyr, herunder baby sengetøj, online.

    Jeg er helt vild med Hollys baby sengetøj, men Sebra, Smallstuff og Katvig laver ligeledes rigtig lækkert og flot sengetøj med smukke motiver.

  • Baby sengetøj online sagde:

    Jeg er helt vild med Ej Sikke Lej baby sengetøj. Det er bare så blødt og lækkert 🙂

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone