Hjem » Legetøj

Billige stofbøger til din baby

19 december 2011 0 kommentarer

Stofbøger er sjovt og lærerigt legetøj til din baby, og bøgernes mange funktioner og detaljer, såsom knitrende lyde, stærke farver, blødt stof og sjove figurer stimulerer dit barns sanser. Stofbogen bruger babyen til at kigge i, sutte på, bide i og lege med, hvilket både vækker babyens nysgerrighed samtidig med, at motorikken udvikles.

På markedet findes et væld af stofbøger til din baby, og nedenfor finder du et udvalg af gode og billige stofbøger, som din baby vil elske:

Stofbøger fra Sebra på tilbud

Stofbogen fra Sebra med racerbilerne kan også anvendes som barnevognsrand. Bogen har forskellige motiver på for- og bagside og er lavet i 100% bomuld, som kan vaskes ved 40 grader. Hos pigenogprinsen.dk finder du bogen, der er nedsat fra 149,00 kr til 100 kr – køb bogen her.

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

 

Også hos Ønskebørn, har de tilbud på de søde stofbøger fra Sebra. Ovenstående bog kan netop nu købes for 99,00 kr her.

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

 

Stofbøger fra Gyldendal

Gyldendal har et rigtig stort udvalg af skønne stofbøger til din baby, og priserne starter fra kun 29,00 kr pr. bog. Bøgerne kan købes direkte på Gyldendals hjemmeside.

Bæredygtig stofbog fra Cause

Cause har fremstillet en rigtig sød stofbog i stærke farver med otte fine applikationer i et miljørigtigt bomuldsmateriale. Bogen kan både sige lyde og rasle, hvilket gør, at den er spændende for din baby at undersøge. En ekstra bonus er, at du støtter opbygningen af skoler i den 3. verden, når du køber legetøj fra Cause. Babyshower.dk sælger bogen til 58 kr i deres webbutik.

Stofbog fra IKEA

I IKEA’s babyserie LEKA CIRKUS finder du denne farverige stofbog/pegebog, som har et væld af lyde, motiver og aktiviteter. Bogen sælges i IKEA’s varehuse til 59 kr.

3 stofbøger fra Haba

Babyleg.dk har tilbud på de fineste stofbøger fra Haba. Ovenstående bog er én ud af tre bløde bøger, som alle kan fastgøres til eksempelvis tøjet eller klapvognen. Du kan netop nu købe bogen til ca. 70 kr her.

 

OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone