Hjem » Babyudstyr

Billige Moltex bleer i Superbest

31 marts 2011 1 kommentar

Netop nu sælges de kemifrie Moltex-bleer i Superbest til rene spotpriser. Nedsat fra 129 kr. pr. pakke, kan du i disse dage købe en pakke med 44-48 stk. for bare 50 kroner. Dette giver en stykpris på under 1 kr. og 15 øre , hvilket vel ikke findes meget billigere andetsteds (?).

Jeg kunne ikke stå for tilbuddet – især fordi der er skrevet så meget godt om dem i andre fora. Og med rette. For bleen er dejlig fleksibel, superabsorberende, lækker blød og sidder perfekt om juniors numse. Tillige har den et genlukningssystem, så man kan åbne og lukke den efter behov.

Bleen er rigtig god mod din baby, da den hverken indeholder parfume, lotion, klor eller andre hud- og miljøskadelige stoffer. Tidligere blev Moltex bleer fejlagtigt markedsført som økologiske bleer, hvilket sikkert skyldes, at der på pakken står Öko. Men ‘Öko’ på tysk betyder miljøvenlig, og Moltex bleer er også mere venlige mod miljøet end mange andre bleer: 50% af bleen har ikke været udsat for blegning og den resterende del er fremstillet af total klorfri cellulose, hvorfor bleen ikke er hvid, men snarere naturfarvet. Materialerne, der bruges til produktion af bleen, kommer fra bæredygtige skove, hvor træerne ikke sprøjtes, og ikke fældes uden, at der bliver plantet nye. Den ydre lækagebarriere, der forhindrer at tøjet i at blive vådt, er lavet af majsstivelse i stedet for plastic, som, ifølge producenten 100% nedbrydelig. Meget mere kan man vist ikke forlange af en ble!

1 Kommentar »

  • Lene Boisen sagde:

    Fordi jeg venter en dejlig dreng om 5uger

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone