Hjem » Babyudstyr

Billige barnevognstæpper/babytæpper

7 april 2011 0 kommentarer

Tæpper til babyer er rare at have – både til barnevognen, til vuggen, som sengetæppe, som svøb til babyen, som blødt underlag på gulvet og meget andet. Dog kan det nemt blive en dyr fornøjelse, hvis man gerne vil have mere en ét, men heldigvis er der penge at spare på babytæpper. Jeg har fundet fire søde tæpper til babyer, som fås til en overkommelig pris:

 

Babytæppe med hulmønstre

Ovenstående tæppe er fra Babysverden.dk og findes i farverne hvid, råhvid, lyseblå, lyserød, pink og lime til 99 kroner. Det er fremstillet i 100% bomuld, måler 75 x 100 cm og tæppets hulmønster sikrer optimal ventilation til din baby.

 

Babytæppe fra Katvig

Katvig tæppet er fra prinsessebutikken.dk og er lavet af økologisk genbrugsbomuld. Det måler 75 x 75 cm og er netop nu på tilbud til 100 kr. OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

 

Babytæpper i retro-stil

Mosteranne.dk er et rent slaraffenland, hvis du elsker kitch og retro. Her sælges der blandt meget andet strikkede babytæpper, hæklede babytæpper i oldemorfirkanter og tæpper i patchwork. Priserne er lave og starter fra cirka 75 kr.

 

Babytæpper fra Sebra

Tæpperne med de skønne striber fra Sebra er lavet i uld og måler 110 x 95 cm. De er nedsatfra 399 kr. til 199,95 kroner i webshoppen Paradisvej.com. OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

 

 

Babytæpper i strik

Ellos.dk sælger strikkede babytæpper fra Zara Home til 179 kr. Du kan få de flotte tæpper i følgende farver og størrelser: Beige (90 x 120 cm), lilla (90 x 120 cm), lysblå (70 x 100 cm), lyserødt (70 x 100 cm) og hvidt (70 x 100 cm). OBS! Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

 

 

Indlægget er udelukkende en guide til billige babytæpper, og jeg har ikke modtaget vederlag for at omtale de pågældende virksomheder.

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone