Hjem » Babytøj på udsalg

Babytøj fra Holly’s – outlet og gode tilbud

11 oktober 2012 0 kommentarer

Babytøj og børnetøj fra Holly’s er alt andet end blot en døgnflue. Siden mærket så dagens lys for ca. 10 år siden, er de fine kløvers popularitet stadig stigende. Udover de lykkebringende firkløvere, som er blevet synonym med Holly’s, er mærket også kendt på den gode komfort, bløde materialer og høje kvalitet. Personligt er jeg mest til printet med de små kløvere, som efter min mening er dét, der er mest stilrent – uden at blive for anonymt.

I Holly’s webshop kan du netop nu finde en masse gode tilbud på det fine børnetøj fra Holly’s, og nedenstående er blot et mindre udpluk heraf:

Holly’s heldragter på tilbud

Heldragter fra Holly’s – den lysegrå heldragt til venstre med mørkegrå kløvere er lavet af 100% økotex bomuld, og er nedsat fra 189,00 kr. til 113,00 kr. Dragten til højre er super blød, og meget elastisk idet den, udover 97% økologiske bomuld, også er lavet af 3% lycra. Den er på tilbud til 94,50, mod en normalpris på 189 kr. Begge dragter kan du købe i Holly’s webshop – se her.

Gem minder om dit barn i Holly’s ‘Barnets Bog’

Barnets bog fra Holly’s er netop nu på tilbud til blot 99,00 kr. (førpris 249,00 kr.). Bogens omslag er farvestrålende kløvere, og bogen har man mulighed for at udfylde med de helt klassiske oplysninger såsom stamtræ, vægt, højde, første skridt, fotos og meget mere.

Halv pris på Holly’s babytøj

Den superfine rosa farve går igen i ovenstående stribede og bløde babytøj fra Hollys, som netop nu koster det halve af normalprisen. Den kortærmede bodystocking kan du købe til 74,50, Holly’s djævlehue koster bare 39 kr, slå-om-bodyen er nedsat til 84,50 kr, og den søde bluse fåes ligeledes til halv pris, nemlig 94,50 kr. Al tøjet fra Holly’s findes her

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone