Hjem » På tur

Børnebazar/loppemarked i Remisen på Østerbro

30 marts 2011 1 kommentar

I weekenden d. 16.-17. April slår Remisen på Østerbro i København dørene op for den succesfulde og hyggelige børnebazar, som helt klart er et besøg værd. Hallen vil være fyldt med mere end 50 stande, hvorfra der sælges brugt og nyt børnetøj, babytøj, legetøj og meget andet til børn. Her får du virkelig chancen for at gøre et kup – hvad enten du er til nyt eller brugt tøj.

Jeg besøgte loppemarkedet i september sidste år og købte bl.a. et par lidt brugte Molo bukser til 35 kr., en flyverdragt fra Katvig til 75 kr. og næsten nye heldragter fra Ida T til kun 30 kr. stykket, hvilket må siges at være sande fund. Jeg blev imponeret over de mange fine stande, og endnu mere imponeret over, hvor billigt det fine tøj var. Eksempelvis kunne man købe brugte body’er til 4 kr. stykket eller fylde en pose med godt babytøj for 35 kr. (jeg var der ganske vist om søndagen tre timer før det lukkede, som oftest betyder, at priserne er ekstra lave).

Sted: Remisen ved Trianglen på Østerbro i København.

Dato: 16.-17. April 2011

Tid: 10-16 begge dage

Entré: 30 kr. Børn under 12 år har gratis entré  ifølge med en voksen. Der vil være et stort legeområde, som børnene kan benytte, mens far og mor shopper).

Hvis du selv har brugt babytøj, børnetøj eller legetøj, du gerne vil sælge, er der mulighed for at leje en stand til 400 kroner for hele weekenden. Du kan jo eventuelt dele standen med en veninde, og få jer en rigtig hyggelig weekend – se mere på børnebazarens facebookside.

1 Kommentar »

  • Susanne Funch sagde:

    Der er ny børnebazar, i Remisen, d. 30 + 31/5 – 2015 🙂
    Stande kan reserveres på boernebazar@gmail.com

Her kan du skrive din kommentar

Vær venlig at holde dig til emnet samt opretholde en pæn tone